Màster Universitari en Gestió Pública

Dilluns, 24 Febrer 2014 12:38
Published in Estudia amb nosaltres

El Màster Universitari de Gestió Pública (UAB-UB-UPF) ofereix formació avançada i especialitzada en gestió pública. El Màster proporciona instruments teòrics i metodològics necessaris per a aquells/es estudiants que tinguin interès o bé per generar coneixement analític sobre la gestió pública a través d’activitat de recerca, o bé per exercir professionalment en l'àmbit de la gestió pública. 

 

El Màster és impartit per personal docent i investigador de les tres universitats que participen en el programa, així com per alguns professors convidats d’altres institucions acadèmiques i professionals.

 

La recerca i l’exercici professional de la gestió pública pot beneficiar-se d'àmbits disciplinaris múltiples. Per aquest motiu, el Màster dóna la benvinguda a graduats de qualsevol procedència formativa que pugui reforçar especialitzacions sectorials. Malgrat que la docència s’imparteix principalment en català i puntualment en castellà, gran part del material d’aprenentatge és en llengua anglesa.

 

Les sortides professionals inclouen perfils com analistes, consultors, assessors polítics o directius públics, i es troben tant en l'àmbit públic, com para-públic o privat: instituts de recerca, institucions docents o unitats d'anàlisi, diferents nivells i àmbits de les administracions públiques, empreses públiques, empreses privades que donen servei al sector públic, organitzacions no governamentals, institucions o partits polítics o consultories privades, entre d'altres. 

 

Last modified on Dimarts, 04 Març 2014 14:53