Doctorat en Política, Polítiques i Relacions Internacionals

Dilluns, 24 Febrer 2014 12:38
Published in Estudia amb nosaltres

La UAB ofereix un entorn atractiu pels estudiants graduats que vulguin fer la seva tesi doctoral. L’objectiu del Programa de doctorat en Polítiques, política i Relacions Internacionals és preparar als estudiants de doctorat per a que puguin esdevenir recercadors professionals de nivell internacional. Els candidats que acabin amb èxit la seva formació I tesi hauran consolidat habilitats que entenem són transferibles i aplicables en llocs de treball de l’educació superior i en altres feines intensives en coneixement tant en el sector públic com en el privat. A més del coneixement expert I especialitzat en un camp específic, els estudiants de doctorat també assoleixen una valuosa experiència I competència en el disseny de projectes de recerca, en la resolució de problemes metodològics i en habilitats de comunicació I divulgació del coneixement. 

 

El programa de doctorat té un perfil netament internacional. Això es pot veure tant per la procedència dels estudiants de doctorat pels seus elevats nivells de mobilitat durant la seva formació i activitats de recerca. El programa de doctorat en Ciència Política ha obtingut la Menció d’Excel·llència que atorga l’ANECA del Ministeri espanyol d’Educació I Ciència. 

 

Per a obtenir més informació sobre els procediments i requisits d'admissió, podeu consultar les pàgines web del programa de doctorat.  

 

Informació de contacte

El programa d'estudis de Doctorat en Ciència Política està coordinat per la Dra. Eva Kristine Østergaard-Nielsen Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

Last modified on Dimarts, 09 Desembre 2014 11:25