More in this category: Com escriure treballs »

Nosaltres

La Unitat de Ciència Política i Administració Pública (CPA) forma part del Departament de Ciència Política i Dret Públic de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Aquest Departament es va crear al mateix temps que la UAB i reuneix professors de quatre àmbits diferents: tres de l’àmbit  de les Ciències Jurídiques i un de les Ciències Polítiques i de l’ Administració Pública . Actualment, les quatre unitats són molt diferents. Els professors de la Unitat CPA contribueixen també amb el seu treball a altres centres de recerca de la UAB com l’IGOP o l’ICPS .

 

Aquest lloc web està dirigit a potencials estudiants de grau, de postgrau i de doctorat que estiguin interessats a estudiar amb nosaltres. També està dirigit a una àmplia audiència de persones interessades en la política i l'acció pública. Esperem que el seu contingut els sigui útil i els animi a seguir estudiant, aquí o qualsevol altre lloc .

 

El principal objectiu de la Unitat de CPA és assolir un alt grau d'internacionalització i d'excel·lència en recerca, docència i servei públic.

.