Partits polítics i les elits polítiques

Dijous, 06 Març 2014 15:41
Published in Recerca

Aquest grup de recerca ha existit a la UAB des del començament dels estudis en Ciències Polítiques i ara és un centre d'activitat per als investigadors d'altres universitats espanyoles. Els temes d'investigació són variats i abasten els partits polítics a Espanya i Catalunya, les elits polítiques en el sistema polític espanyol, els rols polítics de les associacions empresarials i les posicions dels partits polítics d'extrema dreta radical.

 

Els investigadors d'aquest grup també són reconeguts com a  Grup de Recerca reconegut pel Govern català (SGR – AGAUR, 2009-2013).

 

 

Projectes de recerca actius a Gener 2014

 

Els efectes de la descentralització sobre els partits polítics: composició, organització i aliances. Espanya des d'una perspectiva comparada)
El projecte (CSO2009 - 14381C002 ) estudia l'estructura dels partits polítics espanyols  amb especial èmfasi en els líders, els titulars de càrrecs públics i els membres de la base. Estudia els mètodes de selecció i finançament en els partits polítics. Per obtenir més informació, contacteu la  Dra. Baras o http://elitesypartidos.uab.es.

 

 

Last modified on Divendres, 21 Març 2014 10:42