How to write students' papers

MANUAL DE ESTILO    

 

 

Ejemplos:

 

TRABAJO PARCIAL

 

Trebajo teórico

Rocasalva, A. i Roman, M. (2014). Els reptes del federalisme plurinacional: El cas de Bòsnia-Herzegovina. Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra.


Trabajo de investigación

Investigación cuantitativa:
Gonzalez, F. (2014). Els efectes de la crisi en la satisfacció democràtica a Catalunya. Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra.

 

Investigación cualitativa:
Guillén, A., Massó, H. i Tintó, A. (2015). Sabadell i la Zona Hermètica. Anàlisi de la Modificació del Pla Especial 63. Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra.


Trabajo aplicado

Aguilera, J. i Planella, E. (2015). Presentació de la candidatura municipal Gent de Balsareny. Estudi sobre la candidatura per als comicis electorals de maig de 2015. Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra.

 

 

TRABAJO FIN DE GRADO

 

Trabajo teórico

Garcia, X. (2014). Fusió de la teoria del decreixement i la de bens comuns. Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra.


Trabajo de investigación

Investigación cualitativa:
Fernàndez, A. (2015). Quin efecte té el decret d'autonomia de centre sobre les desigualtats socials? Un estudi de casos. Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra.

 

Trabajo aplicado

Tintó, A. (2015). Catalunya als ulls d'ElbridgeGerry. És possible un Parlament de Catalunya bipartidista? Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra.

 

 

TRABAJO DE FIN DE MÁSTER

 

Trabajo de investigación

Investigación cuantitativa:
Berg, S. (2015). EconomicVoting in EuropeanParliamentElections: Comparison of 2009 and 2014. Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra.

Breitenstein, S. (2014). The effect of public sector wages on corruption: evidencefrom a within country analysis. Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra.


Investigación cualitativa:
Masip, N. (2015). La integració de la direcció per objectius en la gestió de recursos humans. Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra.


Diseño de investigación:
Mulet, J. (2015). L’eSalut, un nou model assistencial? Disseny d'una investigació. Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra.


Trabajo aplicado
Sanz, G. (2015). El paper decisiu de l'IBI en l'estabilitat dels ingressos municipals en un context de crisi. El cas de Castelló d'Empúries. Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra.